"Invertint en creixement sostenible"

El nostre Grup

Liven, capdavanter europeu en la producció de Snacks, Popcorn i productes TexMex per a clients Industrials, Copackers i Marques de distribució, és una empresa de capital privat la seu del qual està situada a Sant Cugat (Barcelona) i que compta amb tres plantes situades a Berga (Barcelona), Ocaña (Toledo) i Ariéstolas (Osca). Des de 1991 produïm Snacks d'alta qualitat competint al més alt nivell al mercat europeu gràcies a un personal altament qualificat, unes instal·lacions de producció pioneres a Europa i el més modern i complex equipament de laboratori.
Una de les nostres prioritats és assegurar que tots els nostres productes es fabriquen sota rigorosos estàndards de qualitat, ètica i complint les normatives sobre seguretat alimentària i salut laboral. Estem profundament compromesos a minimitzar l'impacte ambiental dels nostres processos productius a través de programes de reciclatge i ús de l'energia que redueixen la generació de residus en totes les nostres fàbriques.
Amb una facturació anual entorn dels 50 milions d'euros, les nostres línies de producció se situen en la capçalera de la indústria europea. El control directe de les matèries primeres ens permet treballar amb els preus més competitius del mercat i, en conseqüència, produir per a les principals empreses del sector a nivell internacional.


Missió i valors

Compromís amb el client és la paraula clau per tota la nostra gent, desenvolupant productes respectuosos amb l'entorn i millorant la satisfacció dels nostres clients.
En un entorn globalitzat, estem orgullosos de vendre els nostres productes a tot el món (a més de 82 països) intentant avançar-nos sempre a les necessitats dels nostres clients.

RSC

La "Responsabilitat Social Corporativa" és la nostra contribució activa i voluntària al millorament social i ambiental amb la nostra gent i comunitat.
Com a part activa d'un entorn comercial global, recolzem els processos que promouen el comerç ètic com les Convencions ILO, la Taula rodona
per a l'Oli de Palma Sostenible (RSPO), el compromís NAOS o el programa RAC.
A nivell local, patrocinem actuacions en els àmbits de la responsabilitat social, la cultura, la investigació i l'esport.
Creiem sincerament que el món empresarial no pot romandre indiferent a una realitat social global.